Wednesday, 12 December 2012

untitle !

xd kje so bleh la update skjap. bored when practical nie. ari demi ari berlalu dengan cpt. dh rse pnt tok smua nie. byk sgt dugaan yg kne tempuh tp.... kene time n redha jgk kn. kesakitan slalu dtg. npe ek ? dunia mengajar kite untuk sabar dan tabah tanpe kite sdari. alhamdulillah aq leh lagi b'diri smpai skunk. Tuhan, ko kuat kn lah hati ku, tbahkn atiku. mom&dad i hope you understand me ! tok ketike nie je. xleh cmnie, kusut otk. smua nk kne pkir dlm satu mse. 

sgale-galenyer dah ancur. segale yg di impikan putus di tgah jln. sgale knangan bersame hanye blh di smadikn di dlm jiwe. hanye idop b'tmankan knangan. cinte xsmestinyer memiliki, ia nyer dtg dn pergi. if tiada jdoh anggap ianyer satu permulai idop dan trus kjar ape yg perlu di kjar. cinte xblh bwk kite ke mane2 pn (ckp mmg snang kn, nk buat cm xblh ). setia, membuatkn manusia skit. harapan membuatkn manusia alpha. kemungkinan2 membuat kite t'tyer2, what will be happen for the next day. kecewe, menderita, sad, happy, lonely or alone ?? dunia hmpir terbalik nie. 


http://image.funscrape.com/images/s/sad-13553.bmp


kemarin ku dengar
kau ucap kata cinta
seolah dunia
bagai dimusim semi

kau datang padaku
membawa luka lama
ku tak ingin seolah
semua seperti dulu

tak ingin lagi rasanya ku bercinta
setelah ku rasa perih
kegagalan ini membuat ku tak berdaya

tak dapat lagi rasanya ku tersenyum
setelah kau tinggal pergi
biar ku sendiri tanpa hadirmu kini lagi....


Sunday, 9 December 2012

everything i need_ 'YOU'




Kalau suatu hari nanti, saya jatuh hati kat seseorang yang lain, saya harap awak tak salahkan saya, sebab bukan saya yang nak semua tu, tapi awak yang tak pernah cuba untuk mempertahankan saya.
saya....
saya dh pnat, sy dh ckup skitttt
mgharap pada seseorang yang xpnh nk bg response.
mmg sy bdh. bdh sgt 
bodoh sbb mgharap pada sesuatu yg blum tentu  jd mlik sy.
maaf kn saya !
maybe sy tidak sempurna d mate awak.

 
I asked God why life’s like this. He gave me no answer. I asked why I’m still here. Again, He gave me no answer. I asked why I met you. He smiled and said, “So there’d be a reason for everything else.”
I promise to be there when you need me, I promise to hug you tight when you’re lonely, 
I promise to wipe your tears
bukan untuk sepanjang hidup saya
but for the rest of yours.
 
REBLOG THIS IF YOU LOOOOOOOOOOOVE HUGS!! ♥ ♥ ♥
from the archive: Apr 1st, 2011 


 
If there’s one thing I would ask God before I leave the world right now, 
there’s nothing more I would wish for than to have a glimpse of you 
                                      and hear your voice before the last beat of my heart..